Error: Invalid product:
1- Is your customization page defined as homepage?
2- Is your customization page defined as one of woocommerce pages?
3- Does the product you are trying to customize exists and is published in your shop?
4- Are you accessing this page from one of the product designer buttons?

Car-Wrap

U wilt een andere kleur op uw auto? Dan moet u beslist eens aan carwrapping denken.

Carwrapping is het inpakken van de auto met een – al dan niet bedrukte – folie. Deze folie kan voorzien worden van reclame, maar evengoed kan het gaan om een kleurenfolie die uw wagen een unieke en gepersonaliseerde afwerking geeft.

Bij Awesome Reclame krijgt u een unieke restyling van uw wagen met oog voor detail en afwerking.
Carwrapping zorgt voor een exclusief resultaat en heeft vele voordelen.
De folie beschermt de autolak en is op elk moment opnieuw te verwijderen. Van lijmresten of schade aan de lak is later geen sprake.

Opgelet: om de kwaliteit van het carwrapping te garanderen, dient de lak in prima staat te zijn. Bij Carwrapping worden alleen gelakte delen ingepakt.

De mogelijkheden zijn oneindig. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan folies in verschillende kleuren: glanzend, metallic, mat, parelmoer en zelfs 3D-gestructureerde folies (zoals carbonlook, alligator of geborsteld aluminium). Alle andere kleuren, afbeeldingen, patronen, foto’s of ontwerpen zijn ook mogelijk en kunnen volgens uw voorkeuren geprint worden. The sky is the limit. Raadpleeg zeker eens onze colorcard.
Prijzen zijn vanzelfsprekend afhankelijk van afmetingen, type folie en moeilijkheidsgraad van de wrapping. Graag bespreken wij uw wensen tijdens een persoonlijke gesprek om u een correcte offerte aan te bieden.